English (UK)

Organizare evenimente

Pensiunea Lacramioara Sacel este o locatie unica pentru evenimentele dumneavoastra, nunti, botezuri, zile onomastice, majorate, team building-uri, tabere scolare.

Pensiunea dispune de o salã pentru evenimente cu o capacitate de 500 de locuri, un interior modern imbinat cu traditional, bucãtãrie tradiționalã și deservire profesionistã, parcare privatã, curte interioara incapatoare cu mult spatiu verde si un lac cu pesti, propice pentru relaxare.
Sala de evenimente creaza o atmosfera frumoasa de sarbatoare prin combinarea frumusetii, elegantei, traditiei.

Pensiunea Lacramioara este un loc minunat. Tradiții frumoase, confort, atmosferã de sãrbãtoare, zâmbetele noastre și satisfacția dvs. - Iatã de ce este cea mai reușitã alegere, pe care puteți sã o faceți.

Pensiunea Lacramioara dispune de o piscinã interioara incalzita, în conditii de temperaturã controlatã pentru un confort permanent, indiferent de conditiile atmosferice.
În cadrul ei vã punem la dispoziție cursuri de înot pentru copii, cu instructor autorizat.

Pe langa piscina incalzita , musafirii Pensiunii Lacramioara se mai pot delecta cu o sedinta in ciubarul cu apa sarata ( slatina) care este recunoscuta pentru numeroasele beneficii aduse organismului uman. Sauna, face si ea parte din posibilitatile de relaxare, frumos amenajate si pregatite pentru a satisface cele mai distinse preferinte.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline