Termeni si conditii

Ansamblu de pensiuni Lăcrămioara și Casa Bizău de Săcel sunt administrate de SC BICRID IMPEX SRL, cu sediul in Baia Mare - Maramures, strada Aleea Noua nr. 2, Ap. 5, avand J24/791/1997 si CUI RO9995421. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Bicrid Impex SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi conditiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relatia dintre părti este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerţul electronic

Bicrid Impex SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.cazarevaleaizei.ro şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului www.cazarevaleaizei.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Bicrid Impex SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Bicrid Impex SRL, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul cazarevaleaizei.ro este deţinut de către Bicrid Impex SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.